måndag 13 september 2010

Dagisklänning

Den gamla godingen, dagisklänningen som är så mjuk och skön men samtidigt fin till små dagistjejer. Den här är sydd i stretchfrotté, den ena har en ficka framtill och den andra har två.



Att flytta eller inte flytta, det är frågan? När vi var i Luxembourg föddes en liten tanke, en önskan om att flytta ner till det mångkulturella land där vi har hälften av våra hjärtan. Det känns som ett väldigt stort projekt med tre barn, vi måste ha jobb, någonstans att bo och sedan har vi det där beslutet om vilken skola man ska välja till barnen. Luxemburgisk, fransk eller internationell. Det kommer inte bli nu, kanske inte om ett litet tag heller utan längre fram när barnen är lite större...eller kanske inte alls. Det är konstiga känslor som dyker upp, både pirrande nyfikenhet men även en vemodighet på något sätt. Jag vill men samtidigt inte...ibland är det skönt med det trygga invanda.

6 kommentarer:

  1. Gud vilken underbar klänning! :) Jättefin verkligen! :)

    SvaraRadera
  2. Så fina klänningar, stretchfrotte är ju så mysigt. När det gäller flytt, följ hjärtat efter att ni konsulterat förnuftet:-)

    SvaraRadera
  3. Åh stretchfrotte´ är ett så mysigt material!
    När det gäller flytt så kan jag säga, I know your feeling!
    Jag har likadan känsla även om vi har tagit ett steg mot flytt, inte utomlands men ändå en bra bit iväg söder över.. det ordnar sig!

    Kram

    SvaraRadera
  4. Sandra, TACK!! :-)
    Camilla, stretchfrotté är underbart både till stor och liten :-) Vi ska nog ta oss både en och två funderare på en eventuell flytt.

    Natalie, skönt att höra att fler känner likadant! Har känt mig superkonstig ända sedan vi kom hem...Klart det ordnar sig, för oss alla :-)

    Kram till er alla gulliga som tar er tild att kommentera, jag blir ju så glad då :-)

    SvaraRadera