tisdag 10 augusti 2010

Handväska till små...

En liten handväska som uppskattas av små, både flickor och pojkar. Denna ingick i inredningsprojektet jag visade tidigare men de slutgiltiga blev med öljetter istället för handtag. Väskan är fodrad med rosaprickigt tyg.

Jag ritar på en dagisväska, en smart. Man förflyttar så mycket fram och tillbaka till dagis varje dag, gummistövlar, skor, mössor och galonisar. Man ska heller inte glömma allt pyssel, teckningar, tomtar, kycklingar och en massa annat som barnen kreativt har skapat. Willyskassen (Ica Kvantum eller Coop går ju också bra) är ju praktisk men, är den snygg? Jag tänkte mig en rymlig kasse med tåligt foder och gummistövelfack, en snygg och unik. Vad tror ni om det?

Nu ska jag åka och hämta mina efterlängtade barn som varit i Västerås i hela två nätter. Det har varit skönt att få jobba på med renovering och jobb men nu längtar jag efter dem så att det värker i hela kroppen.

Kram

5 kommentarer:

  1. Det låter onekligen som om en dagisväska skulle vara som klippt och skuren för oss... Hatar allt släpande, men man kan ju inte ha dubbla uppsättningar av allt. Det räcker med att tjejerna snart har samma storlek ändå, att köpa 4 st gummistövlar i samma storlek skulle kännas så där... ;o) Kram

    SvaraRadera
  2. Kanonsnygg en sån skulle jag vilja ha själv!!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Låter toppen! Den ovan var ju SNYGG!

    SvaraRadera
  4. Åh vilka vackra barnkläder jag hittade här!! En dagisväska låter toppen, speciellt med gummistövelfack!! Har själv två småkillar på 3 o 5 år, måste nog beställa lite kläder av dig sen när plånboken tillåter :-D. Kram, Anette

    SvaraRadera