onsdag 11 augusti 2010

Ny maskin

Jag har äntligen beställt en ny maskin. Igår var jag på väg att kasta ut min genom fönstret, det är precis som om batteriet tog slut i min trogna Husqvarna från 80-talet.

Jag var lite sugen på en PFAFF men eftersom jag är en vanemänniska och alltid har kört Husqvarna fick det bli en sådan. En Viking Saphire, nu längtar jag och hoppas att den kommer snabbt.

5 kommentarer:

  1. Verkligen! Jag vill bara ha den NUUUUUU :-) Sen ska man bli kompis med den också, brukar ta ett tag. Jag köpte min coverstitch för ett år sedan och vi är fortfarande inte riktigt på god fot med varandra...men så är det ju en Brother också ;-)

    SvaraRadera
  2. hehehe, kanske dags att köra ett stooooor häst!!!!!!!!

    SvaraRadera
  3. Hej Ida. Ja brukar ibland titta in på bloggen Underbaraclara. Just nu får man nominera en blogg man tycker är en värdig vinnare för hennes stipendium där 5000 ligger i prispotten. Ja tycker du skulle vara en värdig vinnare för ditt jobb med företaget och bloggen, så ja hoppas du inte misstycker att jag nominerat dig!

    Ha de bra!
    Kram
    Sofie

    SvaraRadera
  4. Sofie, Tack!!!! Vad gullig du är. Jag måste också kika in på den bloggen. Jag var in på din blogg, vilka fina bilder du tar! Hoppas allt är bra med dig och att det går bra i skolan.

    Kram
    Ida

    SvaraRadera