onsdag 25 augusti 2010

Dagiskit filt + örngott

Dagiskit, det hörs ju på namnet vad de är till för. Ett litet kit för de små att ta med på dagis för middagsvilan. Ett örngott som passar till spjälsängskudde och en gosig filt.

En morgonpigg och en morgontrött, Lillebror tyckte att 0200 var en passande tid att möta den nya dagen på. Jag hörde små tassande steg i övre hallen och sen en liten trött röst som sa: "mamma, måste gå på toaletten". Det är så mysigt och jag kände en kärlek som bara svämmade över. Så vi gick på toaletten och sedan såg vi på Toy Story...mitt i natten men det gjorde inget för det var bara så mysigt. Sen har vi Lillan som vi får dra upp ur sängen vid sjutiden och då menar jag verkligen dra upp. Hon sover i ett stadium som nog motsvarar medvetslöshet så vi får helt enkelt bära henne ner och sätta henne vid frukostbordet. En liten surpuppa som varken vill äta eller prata, man kan inte annat än älska de små liven.

2 kommentarer:

  1. här är det samma, lilla syster är ganska förtjust till att vakna kl 2 eller 3, men hon vill att hela familjen ska upp med henne. VAd söta sängkläder till dagis!

    SvaraRadera
  2. Hahah, skönt att höra att det finns fler :-) henry tycker det räcker med att mamma är vaken...BARA mamma.

    SvaraRadera