måndag 29 mars 2010

Prematurkläder storlek 45

Jag fick ett mail, det hade kommit en liten Elmer till världen 7,5 veckor för tidigt och 1600 gram tung. Jag har fått ett hedersuppdrag och här följer några bilder på små små pyttekläder i stl 45. Nu får vi hoppas att de passar. Det är också första gången jag syr en omlottbody, tänkte att det kanske är mest praktiskt på en sån liten kille.






Jag har en känsla av att detta kommer att bli en spännande vår, jag ser fram emot den med förväntan. Jag håller också tummarna på att vattkopporna var det som fick avsluta denna mardrömslika andradel av vintern. Jag önskar mig friska barn helahela våren och sommaren.

6 kommentarer:

  1. Tack, det var inte så svårt som jag trodde. Det svåraste var att hitta de supermjuka bomullsbanden som den ska knytas med inuti.

    SvaraRadera
  2. Jättefina kläder, omlottbodysarna blev ju jättebra. Har inte vågat mig på det än...

    SvaraRadera
  3. Marttina Tillerkvist2 april 2010 kl. 12:07

    Kläderna blev så himla fina och Elmer och hans mamma och pappa blev verkligen jättenöjda. Har redan använt alla byxorna och de båda mössorna-de grå byxorna satt perfekt. De andra är lite stora ännu. Bodysen är superfina och jag längtar till han växer i dem, lite stora ännu. Glad påsk och tack för att du syr så fina saker till våra ljuvliga söner.

    SvaraRadera
  4. Vad härligt Martina! Och vad roligt att de grå byxorna passade lille Elmer, jag var lite osäker. Jag har ju aldrig sett en sån liten person i verkligheten. Jag är så glad att jag får sy kläder till Era ljuvliga söner och jag kan tänka mig att ni njuter nu när ni får vara tillsammans allihop. Kram till er hela familjen! Ida

    SvaraRadera
  5. riiiktigt fina kläder!! :) kan tänka mig att det blir beställning nån gång i framtiden när bebis finns! :) tack föresten för möjligheten att gå på formex, jag som gick med jennie i fredags! och grattis till bebisen! :)

    SvaraRadera