måndag 18 oktober 2010

En hälsning från lekparken

Jag fick en liten hälsning från Melker och Elias, de gillar sina nya mössor!

Glöm inte att beställa vintermössor innan det blir för kallt, de kan beställas som rak modell eller modellen som går ned lite för öronen och i alla färger man kan tänka sig.

Helgen har varit fullspäckad som vanligt och den gick väldigt fort. I lördags fixade vi vinterkläder till barnen, ute i god tid som vanligt...? Nu återstår bara en tur upp på vinden för att plocka ner diverse vinterskor, underställ och annat som kan vara bra att ha nu när det blir kallt. Sen hade vi spa, bad och bastu här hemma - hur mysigt som helst. Många frågar om vi verkligen använder bastun och svaret är: så ofta det går. I alla fall tre gånger i veckan, minst. Söndagen spenderade vi i Kungliga tennishallen och Stockholm Opens familjedag, ett väldigt trevligt arrangemang som gillades av hela familjen. Lillebror kanske inte blir något tennisproffs trots allt, han är nog avskräckt för livet efter att ha fått ett tennisracket i pannan när han skulle serva för en glass. Vi fick också se Måns Zelmerlöw och Cirkus Cirkör, Lillan gillade mest all akrobatik såklart.

Nu har redan halva måndagen gått och jag känner som vanligt på måndagarna det där stora vemodet, längtan efter familjen. Det blir ju inte bättre av att alla färgglada löv trillat ner på marken och att det är kallt på golvet. Men lite mysigt är det för jag håller just på att sy nattlinnen à Alice i Underlandet...

Hoppas ni får en härlig vecka

2 kommentarer:

  1. Fin din blogg har blivit. Fortfarande grymt förtjust i dina fina vantar.

    SvaraRadera
  2. Carro, tack :-) Jag tyckte att det var dags att förnya sig lite.

    SvaraRadera