måndag 9 november 2009

Hjärtekläder

Ett set hjärtekläder i rosa. En rosa tröja med stort hjärta på bröstet och knäppning på båda axlar samt en byxa i rosa velour. Jag vill passa på att tacka mamma Malin för att Du är med och bidrar i insamlingen till hjärtebarnen...och för att du haft tålamodet.
Nu är vi hemma igen och helgen i Köpenhamn var så mysig även om jag kände att jag inte hade tid att åka bort eftersom barnen varit sjuka och hemma så länge. 

Vilka stora vagnar de har i Danmark! Vi blev helt chockerade. Vi tycker att Emmaljungavagnarna är gigantiska men mot deras vagnar är de ingenting. Vilka våningar de måste ha för att få plats med dem? och vad kör man för bil? En buss? Vi kör en trogen gammal Urban Jungle från 2004 och den är bara så bra. Jag är för övrigt helt vagntokig så det kan komma ett och annat instick om vagnar här. 

Summan av den lilla resan blev: Tillsammans ensamma bra men tillsammans hela familjen bäst!


2 kommentarer:

  1. Vi hade oxå en bra helg i London. Och har man inte barnen med sig får man se till att shoppa julklappar till dom :)

    SvaraRadera
  2. Vagnarna i Danmark är stora av den anledningen att dom låter barnen sova ute i dom på dagis upp till tre års ålder. Sittvagnar ser man inte så ofta. Dom är verkligen GALET stora! Härligt med Köpenhamsnhelg.

    Mvh A

    SvaraRadera