söndag 28 februari 2010

Vi är "back on track"

Klädsel till paraplysulky. Våra sulkysar är nere i garaget så jag hängde den på en galge. Denna beställd av en mamma till en liten tjej som hade sin födelsedag idag. Grattis Maddis!

Ja, nu börjar vi om igen...

Vi har fått provsvaren på lillebror och det visade sig att han hade ett virus som heter metapneumovirus. Snarlikt RS men lite mer aggresivt och ger sig på även större barn. Nu är han bra igen och det var en liten mardröm de dygnen han var som sämst. Efter tre dygns sömn, syrgas, dropp, regelbundna inhalationer och amimox (mot öif) vaknade han pigg som en lärka på morgonen. Varken jag eller läkarna kunde tro våra ögon. Från att ha varit en grågul trasdocka var han en rödblommig liten studsboll som hoppade i sängen...det var så skönt att få komma hem igen.

Huset är SÅLT! Vilket är en stor lättnad. Visningen var söndag och måndag och vi skrev papper redan i onsdags.

4 kommentarer:

  1. ho,ho, ni har verkligen fullt upp. skönt att ni mår bra igen!

    SvaraRadera
  2. Å vad skönt att han mår bra igen! KRAM!

    SvaraRadera
  3. Vad härligt att ni alla mår bra igen!
    Är så hemskt när barnen är sjuka, särskilt när de har svårt för att andas. Minsta sonen hade RS när han var 2 veckor gammal och han hamnade till slut i respirator för att han inte kunde andas själv, så jag vet hur det känns, usch!

    Och grattis till husförsäljningen, men jag kan förstå om det var lättsålt, såg väldans fint ut på bilderna!

    Och förhoppningsvis blir det många fina nya inlägg från dig!

    SvaraRadera
  4. Ja, det är verkligen skönt att vi nu tagit oss igenom det, nu kan vi höja blicken och se fram emot en härlig frisk vår. Tack för alla tankar!

    Ja, huset blev sålt snabbt. Vi hade visning söndag och måndag kväll och budgivningen startade redan mellan dem. Sedan skrev vi på onsdagen. Jätteskönt med tanke på att vi redan köpt ett nytt :-)

    KRAM

    SvaraRadera