torsdag 4 november 2010

Lekoverall

Nu när jag haft så långtråkigt i flera dagar kom jag helt plötsligt på att jag nog ska göra lite reklam för den underbara lekoverallen. Ett mysigt plagg såhär när det börjar bli kallare och med den nya trenden OnePiece kan ju denna bli lite mer aktuell. den finns även med luva om man hellre vill ha det. Pris finns i prislistan.

Och så en liten rapport, jag är fortfarande sängliggande men sammandragningarna har minskat i intensitet och styrka så jag känner att jag har gjort det jag kan. Jag ska på återkoppling i morgon så får vi se om jag kan få komma igång i nästa vecka. Jag hoppas på det för det här med tvingad vila kan nog göra vem som helst lite smågalen. Uttråkad som jag känner mig fuskar jag lite och datorn startades, fick totalförbud mot dator och mobil också.

måndag 1 november 2010

Lite kort information

Jag har blivit ordinerad sängläge av läkare på specmvc. Det är på grund av mina alldeles för många och för täta sammandragningar. Vi kommer att ta en vecka i taget och hon trodde att det skulle räcka med full vila i två veckor, jag kommer att få hjälp av min man att få iväg vissa kläder på posten.

Om Ni har frågor om detta går det bra att höra av sig till mig via epost eller mobil.

Kram