fredag 9 juli 2010

Ett litet projekt

Tillsammans med Eveline på Studio Sjiek ska vi tillfälligt göra om ett dressing room till barnrum. Jag kommer att göra en tygtavla så som bilden nedan och även förvaringspåsar i roliga färger som skall hängas på väggen.

Tavlan som inte riktigt är färdig ännu, men jag lovar att visa den när jag spänt den. Jag hade lite svårt att hitta en grön färg till lammet som jag tyckte var ok. Det finns så många gröna tyger men det är alltifrån limegrön till julgransgrön.

Ritning som Eveline gjort på barnrummet. Visst ser det mysigt ut?

Här har vi kommit in i sommarlunken, kanske inte så bra när man har tonvis med jobb att göra? Något som är väldigt bra är jag jag känner mig friskare nu och är mitt gamla vanliga morgonpigga jag. Jag vaknar flera timmar före övriga familjen och hinner jobba medan de ligger och sover sött. Jag är så glad att så många tycker om och mailar mig om sjömanskostymerna. Jag har sytt flera som redan skickats men som jag dessvärre (med min sommarmosiga hjärna) inte fått med på bild.

Hoppas ni får en underbar dag i värmen. Lillan och Lillebror ska åka till Västerås och Power Meet för att se på fina bilar i eftermiddag.

Kram