måndag 25 januari 2010

Filtar filtar filtar

Alvin, Emil och Marie. Bebisfilt och snuttefiltar. Kombinationen med stjärntyget och den ljusblå velouren tilltalade mig massor. Jag gillar stjärnor, alla barn är ju små sådana. 


Jag håller på för fullt att skissa på vår/sommarkläder samtidigt som jag betar av beställningar. Det ska bli skönt så fort huset är ute på marknaden och vi har haft alla visningar, då kommer jag att kunna foksera på detta med hela min själ. Vi har en massa småpyssel kvar, i helgen målade vi trappan de sista lagren och den blev så fin. Vi har tillfrågat ett par mäklare och den första kommer på fredag, det kanske inte gör något om allt inte är helt klart då men det skulle vara lite skönt....

fredag 22 januari 2010

Köket och hallen klart!

Ja, nu är det faktiskt färdigt! Det återstår bara att flytta in i skåpen och hyllorna. Jag är verkligen nöjd med resultatet och det känns nästan litet råkigt att flytta när det har blivit så fint. Det ska upp en snyggare lampa i hallen och en massa annat pyssel :-)


onsdag 20 januari 2010

Jag är hemma...

Ja, det var verkligen så det kändes när jag äntligen hittade fram till mina symaskiner utan att leka "hela havet stormar". Så underbart, ååå vad jag har saknat det. Köket är nästan klart men det är mycket småpyssel kvar, som tur är behöver vi inte göra det själva...tror jag...Det var så underbart när vi kunde laga riktig mat efter många middagar från Gooh, den lokala pizzerian och smörgåsar. Dessutom var det underbart att få äta på riktigt porslin, med riktiga bestick. I msj när vi flyttat ska vi sedan göra samma sak om igen, men då kan man ju i alla fall grilla!

Jag vill passa på att tacka alla för tålamodet både med väntan på beställningar men även att jag inte svarat så snabbt på epost. Det har varit sååå rörigt här och bredbandet har varit på-av-på-av eftersom de har byggt och fixat här. vi börjar komma i ordning och fler bilder kommer...köpte den snyggaste hallmattan idag så den måste jag ju bara ta en bild på. Jag hittade en inredningsbutik som heter "Berry", helt fantastisk! 

Jag börjar det nya året med en av mina underbara Madickenklänningar (det kommer fler). En klänning som verkligen ligger i tiden trots att den är så klassisk. Jag hade en när jag var liten och jag tror att det är många med mig. Det är nog så nära en folkdräkt man kan komma, den passar lika bra på julen som midsommarafton, kalaset, på dagis och även på bröllop.

Lite stökigt fortfarande men man kan se på ett ungefär hur det kommer att se ut...om man kisar...
Jag är en stor motståndare till hörnskåp varför vi valde att dela upp köket i två "moduler". På så sätt kan man utnyttja varenda liten millimeter av bänken och jag tycker även att förvaringen blev mer effektiv. 

Äntligen har jag hittat in i min lilla syhörna. Var glada dock att ni slipper se hur det ser ut bakom kameran...

Tillägg: Om det är något mail jag glömt att svara på - maila mig igen så svarar jag. Jag har känslan av att ha glömt något hela tiden så om det är någon jag glömt ber jag så väldigt mycket om ursäkt. 

söndag 3 januari 2010

God fortsättning alla

Styling, renovering...målning av väggar och tak.


Just nu hittar jag inte ens fram till symaskinerna...Vi har inget kök, det nya köket står i vardagsrummet, köksmöblerna står i barnens rum, alla köksgrejer (jisses vad med grejer det ryms i ett kök) står i lådor i vardagsrummet liksom kylskåpet. Men det ska snart vara färdigt, idag har vi fått ett nytt golv och i morgon borde det hända lite mer. Hoppas! 

Jag lovar att skynda mig massor så fort jag kommer fram till arbetsbordet igen.